SRR vrea să renoveze Sala de concerte "Mihail Jora"

Societatea Română de Radiodifuziune (SRR) intenţionează să renoveze Sala de concerte "Mihail Jora" şi va cere, pentru îmbunătăţirea acusticii sălii, părerea unor specialişti, informează Departamentul Tehnic al SRR.

2 afișări
Imaginea articolului SRR vrea să renoveze Sala de concerte "Mihail Jora"

SRR vrea să renoveze Sala de concerte "Mihail Jora"

Comitetul Director al SRR a aprobat marţi, 24 iulie, achiziţia unui serviciu de consultanţă acustică în vederea renovării Sălii de concerte "Mihail Jora".

Potrivit Departamentului Tehnic al SRR, "renovarea sălii de concerte se impune atât din motive obiective sau funcţionale ale construcţiei sălii -ceea ce ar conduce la îmbunătăţiri structurale şi funcţionale-, cât şi din motive, în esenţă, de ordin estetic".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici