"Steve Jobs", un nou film biografic despre co-fondatorul Apple. Trailerul oficial a apărut - VIDEO

Michael Fassbender îl interpretează pe Steve Jobs într-un nou film biografic despre co-fondatorul şi fostul CEO al Apple. Trailer-ul oficial al filmului a apărut pe YouTube.

345 afișări
Imaginea articolului "Steve Jobs", un nou film biografic despre co-fondatorul Apple. Trailerul oficial a apărut - VIDEO

"Steve Jobs", un nou film biografic despre co-fondatorul Apple. Trailerul oficial a apărut (Imagine: appleinsider.com)

"Muzicienii cântă la instrumente, eu conduc orchestra" sau "Am stat într-un garaj şi am inventat viitorul" sunt câteva dintre replicile rostite de Michael Fassbender în "Steve Jobs".

Kate Winslet, Seth Roger şi Jeff Daniels sunt colegii de distribuţie ai lui Michael Fassbender în noua peliculă despre Steve Jobs.

Trailer-ul oficial a apărut duminică noapte, iar premiera va avea loc pe 9 octombrie.

Michael Fassbender, născut pe 2 aprilie 1977, este unul dintre cei mai apreciaţi actori din generaţia tânără de la Hollywood, şi devenit cunoscut graţie rolului locotenentului Archie Hicox din filmul "Ticăloşi fără glorie/ Inglorious Basterds" (2009), regizat de Quentin Tarantino. Printre alte producţii în care s-a făcut remarcat se numără lungmetrajele "Jane Eyre" (2011), "300 - Eroii de la Termopile" (2007), drama "Fish Tank" (2009) şi cele două pelicule tulburătoare regizate de Steve McQueen - "Foame/ Hunger" (2008) şi "Shame" (2011) -, dar şi serialul de televiziune "Hex".

Actorul irlandez a început să joace în ultimii ani şi în filme SF realizate cu bugete mari de producţie, precum "X-Men: Cei Dintâi/ X-Men: First Class" - în care a interpretat rolul Magneto -, şi "Prometheus". Starul irlandez cu origini germane s-a remarcat în drama "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave" cu un rol pentru care a fost nominalizat la Oscarul pentru cel mai bun actor în rol secundar.

Steve Jobs, cofondator al companiei Apple, a murit la vârsta de 56 de ani, în urma unui cancer pancreatic, pe 5 octombrie 2011.

Un alt film dedicat lui Steve Jobs, intitulat "Jobs", l-a avut în rolul principal pe Ashton Kutcher. Lansat în 2013, acel lungmetraj a avut rezultate dezamăgitoare în box office-ul mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici