Ştirile Pro TV şi emisiunea "România, te iubesc! " - disponibile live şi pe mobil

Ştirile Pro TV şi emisiunea "România, te iubesc!" vor deveni disponibile live şi pe mobil, începând de duminică, fiind accesibile pentru toţi posesorii de telefoane cu o conexiune la internet, informează un comunicat.

933 afișări

Astfel, la adresa m.stirileprotv.ro, posesorii de telefoane mobile cu o conexiune la internet vor putea urmări live Ştirile ProTV de la ora 19.00. Site-ul celui mai puternic program de ştiri din România, www.stirileprotv.ro, va fi alături şi de acei useri care, indiferent unde se află, accesează informaţia şi pe mobil, la adresa m.stirileprotv.ro.

Pe de altă parte, emisiunea "România, te iubesc", difuzată duminica, de la ora 18.00, la Pro TV, va putea fi vizionată live pe telefonul mobil începând de săptămâna aceasta. Astfel, duminică, la adresa m.stirileprotv.ro, utilizatorii pot vedea live ancheta dedicată asistaţilor social care trăiesc în lux realizată de corespondentul Pro TV Rareş Năstase.

Românii care în acte figuzează cu handicap grav de vedere sau locomotor, odată filmaţi, s-au făcut foc şi pară şi au început să arunce, deopotrivă cu pietre şi înjurii, deranjaţi că echipa "România, te iubesc!" îi întreabă de sănătate.

Duminică, într-o nouă ediţie a emisiunii "România, te iubesc!", Rareş Năstase va dezvălui telespectatorilor Pro TV faptul că sunt cetăţenii unui stat mai mult decât darnic cu oamenii care trăiesc exclusiv din indemnizaţii şi ajutoare, cu asistaţi de lux care conduc maşini de zeci de mii de euro, cu nevăzători şoferi şi cu rude ale unor aleşi locali prea bogaţi ca să nu-şi permită beneficii lunare de la bugetul naţional. "Pe de-o parte, e vorba de mafia certificatelor de handicap în care sunt implicaţi medici şi funcţionari din sistemul de asistenţă socială, pe de altă parte, sunt beneficiari ai venitului mimim garantat care au proprietăţi somptuoase, vile şi terenuri în zone bune, dar şi limuzine de lux", a spus Rareş Năstase, care a trecut prin peripeţii serioase în realizarea acestui reportaj.

Uluitor, dar adevărat, jumătate din populaţia României primeşte ajutor de la stat. Teoretic, România nu ar trebui catalogată drept o ţară de asistaţi, deoarece procentul din PIB alocat asistenţei sociale, de 14% pe an, este considerat mic de europeni, având în vedere că în Uniunea Europeană media este de 27%. Diferenţa este însă că ei alocă sume mai mari pentru mai puţini cetăţeni, în timp ce la noi jumătate din populaţie primeşte sume mai mici. Numărul asistaţilor social a crescut de la un an la altul, iar asta a dus, firesc, şi la creşterea sumelor alocate - de la 582 de milioane de lei, în 2003, la peste 8 miliarde şapte ani mai târziu.

m.stirileprotv.ro face parte din IBU Pro TV, divizia de online a Pro TV S.A., care operează site-uri de mobile de top din internetul românesc, precum m.sport.ro, m.acasatv.ro, m.perfecte.ro, m.incont.ro, m.wfan.ro, m.crimetime.ro, m.yoda.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici