Şuie Paparude şi Aria Urbană, printre trupele invitate la Bran Castle Fest - VIDEO

Şuie Paparude şi Aria Urbană se numără printre trupele invitate la Bran Castle Fest, ce va avea loc între 7 şi 9 august, la Castelul Bran (Braşov), au anunţat, miercuri, organizatorii.

60 afișări
Imaginea articolului Şuie Paparude şi Aria Urbană, printre trupele invitate la Bran Castle Fest - VIDEO

Aria Urbană (Imagine: myspace.com/ariaurbana)

Celor două trupe li se mai alătură şi Khidja, Tomasan, Ufe, Leizaboy, Discoballs şi Brum Conspiracy.

Festivalul, care va avea loc în singurul weekend din august cu lună plină, include proiecţii video, spectacole de teatru, prezentări de filme, dar şi evenimente conexe, precum zboruri cu parapanta şi cu balonul cu aer.

Concertele şi spectacolele de teatru vor avea loc pe două scene: una amenajată în curtea Castelului Bran şi alta, pe platoul din spatele castelului, în timp ce filmele vor fi proiectate într-un cort special.

Publicul este aşteptat la Bran cu 72 de ore de muzică, teatru şi proiecţii de lasere pe pereţii castelului.

La festival vor participa trupe de muzică şi teatru din România, dar şi din Anglia şi Franţa.

Muzica variază de la chill out, techno până la sunete medievale. La spectacole vor participa peste 80 de artişti, de la DJ-i la actori, pictori şi creatori de instalaţii şi proiecţii video. Festivalul are, de asemenea, şi un vin specific dedicat.

Abonamentele pentru toate cele trei zile costă 100 de lei, iar biletele pe zi costă 40 de lei, dacă sunt achiziţionate în avans, şi 60 de lei, dacă sunt cumpărate la poartă.

Evenimentul, descris ca "un festival de cultură actuală în decor de basm", este organizat de Compania de Administrare a Castelului Bran şi EuroUrban. Potrivit organizatorilor, bugetul pentru eveniment este de aproximativ 50.000 de euro.

Lia Trandafir, reprezentanta Companiei de Administrare a Castelului Bran a declarat că această primă ediţie a festivalului încearcă "să elibereze Castelul Bran de ultimii 60 de ani de închistare stupidă" şi "încearcă să promoveze o altă imagine, de românesc inteligent".

Aceasta a mai spus că, urmând aceeaşi linie, a promovării obiectivului turistic, administraţia imobilului intenţionează să organizeze, în viitor, seri de teatru în interiorul castelului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici