Sylvie Vartan şi-a anunţat retragerea de pe scenă: am trăit o viaţă intensă şi două mari iubiri

Artista va susţine ultimele concert la Paris, în luna noiembrie.

4520 afișări
Imaginea articolului Sylvie Vartan şi-a anunţat retragerea de pe scenă: am trăit o viaţă intensă şi două mari iubiri

Născută în Bulgaria în 1944, Sylvie Vartan a crescut în Franţa, unde familia ei s-a mutat în urma ocupaţiei sovietice. Şi aici şi-a început cariera de cântăreaţă, explodând între anii 60 şi 70,.

Astăzi, la vârsta de 80 de ani, şi-a anunţat dorinţa de a nu mai cânta: „Da, e adevărat, plec” a spus ea la TV. anunţându-şi retragerea de pe scenă.

„De 60 de ani cânt non-stop într-un vârtej continuu, chiar şi familia mea călătoreşte cu mine, a venit momentul să mă distanţez. Vreau să fac ceea ce nu am făcut până acum, să citesc cărţi pe care nu le-am citit, să văd filme pe care nu le-am văzut”.

Înainte de a părăsi definitiv scena, va susţine ultimele concerte pe 8, 9 şi pe 10 noiembrie, la Paris.

Sylvie Vartan a vorbit despre poveştile de dragoste trăite, în special pe cea cu Johnny Hallyday. În 1961, tânăra cântăreaţă l-a cunoscut pe starul muzicii rock prin fratele ei. A fost dragoste la prima vedere si dragostea lor i-a dat lui Sylvie faima internaţională, graţie numeroaselor fotografii şi articole din presa de specialitate.

S-au căsătorit în 1965 cu un amplu eveniment public, iar în anul următor s-a născut fiul lor şi în 1967 au început zvonurile despre o criză. „S-a încheiat din cauza muncii, a diverselor întâlniri proaste, a unei iubiri nebune care a durat 20 de ani”, a mărturisit vedeta.

Tony Scotti, în schimb, este dragostea ei de la maturitate. L-a cunoscut în Japonia şi sunt împreună de 40 de ani. Locuiesc în Los Angeles şi la Paris.

Sylvie Vartan şi-a amintit şi de câteva drame pe care le-a trăit în viaţă: „Am avut accidente de maşină şi am pierdut oameni pe care i-am iubit”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici