Târgul internaţional de universităţi RIUF are loc online anul acesta. Cum pot participa tinerii români la evenimentul virtual

Organizatorii RIUF (The Romanian International University Fair) anunţă că anul acesta evenimentul se mută în online, în contextul epidemiei de coronavirus. Însă, tinerii români vor avea oportunitatea să interacţioneze cu reprezentanţii universităţilor internaţionale şi să primească informaţii în timp real despre programele de studiu alese sau despre admitere.

295 afișări
Imaginea articolului Târgul internaţional de universităţi RIUF are loc online anul acesta. Cum pot participa tinerii români la evenimentul virtual

RIUF se mută în online

În ciuda provocărilor din prezent, RIUF aduce în continuare tinerilor din România toate resursele pentru a scrie viitorul pe care şi-l doresc.

Pe 8-9 aprilie, RIUF va avea prima sa ediţie virtuală, evenimentul online gratuit unde tinerii vor putea găsi din confortul propriei case peste 7.000 programe de studii din 10 ţări, discuta cu reprezentanţii instituţiilor sau primi gratuit consultanţă educaţională şi în carieră.

Acestea şi multe alte avantaje vin pentru tineri pe o platformă inovativă de realitate simulată, care redă experienţa evenimentului RIUF fizic. Participanţii vor putea naviga prin târgul virtual, oprii la standurile instituţiilor despre care vor să afle mai multe, descărca materialele şi salva cu uşurinţă pe propriul calculator personal.

Organizatorii spun că acest tip de eveniment educaţional este o premieră pentru piaţa românească. Platforma pe care se va desfăşura Virtual RIUF este una dintre cele mai apreciate la nivel internaţional, fiind folosită de universităţi de top precum University of Maryland, din SUA. 

Pe 8-9 aprilie, participanţii la Virtual RIUF vor găsi online:

Peste 100 de universităţi şi instituţii educaţionale
Peste 10 ţări reprezentate
7.000+ de programe de licenţă şi masterat
Peste 20 de domenii de studiu
20+ de speakeri invitaţi pentru vorbi despre programe de studiu, dezvoltare personală şi profesională

Astfel, tinerii vor avea ocazia să interacţioneze cu reprezentanţii universităţilor internaţionale prin video call-uri sau chat-uri online. Totodată, aceştia vor putea să primească pe loc informaţii despre domeniile de studiu pe care vor să le urmeze sau despre admitere.

Evenimentul este gratuit, iar înscrierile se pot face AICI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici