Teatrul Masca organizează "Sărbătoarea cartierului", în weekend

Teatrul Masca organizează, la sfârşitul săptămânii, cea de-a patra ediţie a festivalului "Sărbătoarea cartierului", care reuneşte spectacole de teatru de stradă, recitaluri ale muzicianului Mircea Tiberian şi un târg de meşteşugari.

114 afișări
Imaginea articolului Teatrul Masca organizează "Sărbătoarea cartierului", în weekend

Directorul Teatrului Masca, Mihai Mălaimare (Imagine: Mediafax Foto)

Organizatorii propun şi în acest an un spaţiu de relaxare pentru întreaga familie, cu programe pentru copii susţinute de actorul Marian Râlea şi Teatrul Ion Creangă.

De asemenea, festivalul mai include, printre altele, concerte ale trupelor Taxi şi Iris şi un recital al sopranei Felicia Filip.

"Vă aşteptăm în această toamnă cu un spaţiu în aer liber, în mijlocul cartierului, rezervat publicului iubitor de teatru, menit să creeze o simbioză între cultură, spectacol şi distracţie. Este o bucurie pentru noi să vă invităm şi în acest an să treceţi pragul casei noastre, Teatrul Masca", a declarat directorul instituţiei, Mihai Mălaimare.

Evenimentul, care va avea loc la sediul Teatrului Masca din cartierul Militari, este organizat de instituţia de spectacole şi de Primăria Sectorului 6.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici