Teatrul Masca sărbătoreşte 20 de ani de existenţă cu târguri, concerte şi spectacole

Teatrul Masca sărbătoreşte 20 de ani de existenţă printr-o serie de evenimente ce includ spectacole clasice ale instituţiei, concerte, dar şi un târg de modă vintage.

27 afișări
Imaginea articolului Teatrul Masca sărbătoreşte 20 de ani de existenţă cu târguri, concerte şi spectacole

Teatrul Masca sărbătoreşte 20 de ani de existenţă cu târguri, concerte şi spectacole (Imagine: www.masca.ro)

Târgul "Masca e...Vintage" va avea loc la sediul teatrului din bulevardul Uverturii. Tot acolo vor avea loc concerte susţinute de Mircea Tiberian şi Ioan Gyuri Pascu şi repetiţia generală cu public a spectacolului "Gigi Amoroso", care include marionete uriaşe, 18 actori şi un decor special.

Totodată, sâmbătă şi duminică, în parcurile Cişmigiu şi Herastrău, publicul va putea urmări spectacolele "Cocktail", "Muzeul Viu", "Pierrot Lunatecul", "Clovnii" şi "Gardienii".

Teatrul Masca, al cărui director este Mihai Mălaimare, prezintă spectacole de stradă, dar şi de interior, toate având ca punct central dezvoltarea teatrului gestual. De asemenea, Teatrul Masca a dezvoltat ideea de teatru de cartier, oferind evenimente speciale publicului de Crăciun, Paşte şi alte sărbători.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici