Televiziunea Movies 24 se lansează pe 12 decembrie, în România

Compania NBC Universal va lansa, pe 12 decembrie, în România, postul TV Movies 24, a anunţat Colin McLeod, Commercial Director al Sparrowhawk Media, parte a NBC Universal Global Networks, marţi, în deschiderea ediţiei a XII-a a Convenţiei de Comunicaţii prin Cablu.

3 afișări
Imaginea articolului Televiziunea Movies 24 se lansează pe 12 decembrie, în România

Televiziunea Movies 24 se lansează pe 12 decembrie, în România

Colin Leot a anunţat că după Hallmark şi Kids Co, NBC Universal va lansa în România, pe 12 decembrie, şi Movies 24.

"Suntem interesaţi de serviciile digitale şi de televiziunea la cerere şi de modul în care ne ghidăm veniturile. Investim foarte mult în piaţa românească. Este o piaţă incredibil de dinamică pentru noi (...) Cele mai dinamice pieţe sunt Polonia şi România, vor fi investiţii foarte mari în următorii doi ani. Sunt spaţii în care compania va investi foarte mult", a declarat Colin Leot.

Movies 24 este un post TV dedicat filmelor realizate special pentru televiziune, canalul difuzând mai multe genuri - romance, thriller, crimă, comedie şi film erotic. Postul emite zilnic, 24 de ore din 24.

Postul aparţine Sparrowhawk Media – care deţine versiune non-americană a Hallmark Channel – şi difuzează filme de la cele mai mari şi mai bune studiouri cum ar fi Sony, MGM, Paramount, Fireworks şi Fox.

NBC Universal este o companie de media şi divertisment, deţinută în proporţie de 80% de General Electric şi 20% de Vivendi. Grupul include posturile TV CNBC, Sci-Fi Channel, 13th Street şi Universal Channel.

La sfârşitul lunii august, grupul american NBC Universal a anunţat preluarea Sparrowhawk Media, proprietarul canalului internaţional Hallmark (achiziţionat în 2005) şi al posturilor Movies 24 şi KidsCo, în cadrul unei operaţiuni evaluate la 350 milioane de dolari. Hallmark este difuzat în 152 de state din Europa, Africa, America Latină, Asia şi Orientul Mijlociu. Cu această ocazie, a fost exprimată intenţia grupului de a extinde, la nivel internaţional, difuzarea canalului de filme Movies 24, care a fost lansat recent în Marea Britanie.

Preşedintele-director general al NBC Universal, Jeff Zucker, a anunţat, la începutul anului, că are intenţia să crească de peste două ori, în următorii trei ani, perimetrul activităţilor grupului său în domeniul posturilor TV prin cablu difuzate în mai multe ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici