Tenorul Andrea Bocelli concertează joi seară în capitală. Circulaţia rutieră va fi restricţionată

Tenorul italian Andrea Bocelli va susţine joi, alături de invitaţi de marca, artişti ai marilor scene muzicale, un concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, începând cu ora 20:00, motiv pentru care circulaţia rutieră va fi restricţionată până joi seară, în centrul Capitalei.

657 afișări
Imaginea articolului Tenorul Andrea Bocelli concertează joi seară în capitală. Circulaţia rutieră va fi restricţionată

Tenorul Andrea Bocelli concertează joi seară în capitală. Circulaţia rutieră va fi restricţionată (Imagine: Hepta)

Bucureştiul va răsuna joi de cele mai îndrăgite arii ale unuia dintre cei mai iubiţi tenori ai lumii, Andrea Bocelli, dar şi ale invitaţilor săi.

Andrea Bocelli va fi însoţit de invitaţii săi, tenorul italian Alessandro Safina, deja cunoscut publicului român, Andrea Griminelli, unul dintre cei mai mari flautişti ai momentului, Ilaria Della Bidia, o artista sinceră, versatilă, un spirit ce transmite multă energie şi emoţie, Elişa Balbo, protagonista unor opere celebre de Verdi şi Puccini, dar şi de Elizabeth Sombart, o pianistă de origine franceză, născută la Strasbourg, care a avut numeroase colaborări cu artişti celebri.

Concertul din Bucureşti va începe la ora 20:00, iar accesul va fi permis începând cu ora 18:00, pe cele două intrări amenajate în Bulevardul Libertăţii, atât intrarea dinspre Parcul Izvor, cât şi cea dinspre Bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie).

Din respect pentru artiştii de pe scenă, dar şi pentru oamenii prezenţi la spectacol, accesul va fi permis doar până la ora 19:45, informează organizatorii. Cei care întârzie vor putea intră la evenimentdoar pe parcursul pauzelor.

Pentru o cât mai bună organizare, spectatorii sunt rugaţi să respecte orele de acces, cât şi regulile impuse de un asemenea eveniment.

Brigada Rutieră a Capitalei a restricţionat traficul, de joi, de la ora 11:00, până în noaptea de joi spre vineri, ora 1.00, pe bulevardul Unirii între bulevardul Libertăţii bulevardul I. C. Brătianu, în ambele sensuri de circulaţie şi pe bulevardul Libertăţii între Calea 13 Septembrie şi bulevardul Naţiunile Unite.

Totodată, Jandarmeria Capitalei anunţă că peste 150 de jandarmi, din cadrul Jandarmeriei, vor asigura măsurile de ordine publică la concertul lui Bocelli, ce va avea loc între orele 19.00 – 23.00, în Piaţa Constituţiei.

Jandarmii vor asigura ordinea publică în zona desfăşurării evenimentului, precum şi pe traseele de sosire şi plecare ale participanţilor, prin patrule de jandarmi pedestre, călare şi cu câini de serviciu.

Vor fi instituite elemente de prefiltrare a accesului, constituite din jandarmi şi câini de serviciu pentru detectarea materialelor explozive.

Accesul publicului se va face începând cu ora 18.00, prin următoarele puncte de acces: Bd. Libertăţii, dinspre Calea 13 Septembrie; Bd. Libertăţii, dinspre Bd. Naţiunile Unite.

Publicul care se deplasează pe bd. Unirii către Piaţă Constituţiei, va intră în piaţă pe latura cu Parchetul General, deplasându-se pe trotuar către zona de acces din Calea 13 Septembrie.

Reprezentanţii Jandarmeriei Capitalei mai informează că traficul pietonal în zona desfăşurării evenimentului se va restricţiona total, fiind permis doar tranzitul persoanelor cu bilete de acces.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici