Tenorul Placido Domingo, acuzat de hărţuire: Mi-a cerut să-mi bag mâna în pantalonii lui

Artista, rămasă anonimă, a povestit într-un program TV că tenorul a şi sărutat-o ​​pe gură, în mijlocul unui spectacol pe scenă, împotriva voinţei sale.

3780 afișări
Imaginea articolului Tenorul Placido Domingo, acuzat de hărţuire: Mi-a cerut să-mi bag mâna în pantalonii lui

Tenorul Placido Domingo, acuzat de hărţuire: Mi-a cerut să-mi bag mâna în pantalonii lui

O cântăreaţă de operă spaniolă anonimă l-a acuzat pe tenorul Placido Domingo, la emisiunea TV Salvados, de presupusă hărţuire în 2000, atunci când au împărţit scena. Este prima dată când o persoană din Spania se alătură plângerilor care au apărut deja în alte ţări privind mişcarea #Metoo.

Spaniolă, care apare cu vocea distorsionată, a participat la emisiunea dedicată cazului Placido Domingo.

Artista a povestit că Domingo a sărutat-o ​​pe gură, în mijlocul unui spectacol scenic din Spania, împotriva voinţei ei, când luminile s-au stins.

Asta se întâmpla în timpul unui spectacol, în timp ce cu altă ocazie i-a cerut, în faţa martorilor, să pună mâna în buzunarul din spate al pantalonilor pe care îi purta.

Fostul vicepreşedinte al Agma, baritonul Samuel Schulz, a povestit la televizor despre un presupus acord de jumătate de milion de dolari între cântăreţ şi sindicat de a nu publica o anchetă care ar fi arătat că 27 de femei, de peste 20 de ani, au fost supuse unor proceduri comportamentale inadecvate. 

Si soprana uruguayană Luz del Alba Rubio a denunţat că a fost hărţuită  de Domingo în unele situaţii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici