"The Wanderers", un thriller fantastic, cu Armand Assante în distribuţie, se filmează în România

În aceste zile au loc în România filmările pentru producţia "The Wanderers", un thriller fantastic regizat de Dragoş Buliga,cu actorul american Armand Assante, Lior Ashkenazi, Raluca Aprodu, Răzvan Vasilescu şi actorii coreeni Bae Junghwa şi Sun Hojae în distribuţie.

1248 afișări
Imaginea articolului "The Wanderers", un thriller fantastic, cu Armand Assante în distribuţie, se filmează în România

"The Wanderers", un thriller fantastic, cu Armand Assante în distribuţie, se filmează în România

Regizat de Dragos Buliga şi bazat pe un scenariu original semnat de Octav Gheorghe, "The Wanderers" este povestea unui american, Louis (Armand Assante), cel mai faimos vânător de fantome şi vampiri din lume, care împreuna cu un jurnalist israelian, Robert (Lior Ashkenazi), ajunge într-un sat din Transilvania pe urmele unei misterioase poveşti sângeroase petrecută în castelul Zalesky.

Ghid le este o româncă frumoasă care aspiră la meseria de jurnalist (Raluca Aprodu) şi care are în grijă şi o echipă de coreeni în căutarea unui subiect senzaţional pentru un reality show.

În Transilvania, vânătorul de vampiri ajunge să înfrunte una dintre cele mai mari provocări ale vieţii sale, în confruntarea cu un trecut care îi este familiar.

Distribuţia mai include actori români (Oana Marcu, Alexandra Apetrei, Pali Vecsei, George Remeş, Bogdan Nechifor, Claudiu Bleonţ), dar şi pe Branko Duric, un celebru actor şi muzician bosniac, în rolul lui Igor.

Cu un buget semnificativ, THE WANDERERS este un proiect romanesc independent realizat de către o echipa internaţională de producători şi investitori a cărei producţie a fost asigurată de către companiile FRAME FILM (Las Fierbinţi, Atletico Textila) şi THAT'S THE FILM.

Filmul reuneşte o echipă de profesionişti în domeniu, imaginea fiind semnată de Şerban Ionescu, make-up Effects Designer Erik Gosselin ("X-Men: Apocalypse" 2016, "Crimson Peak" 2015), special make-up Edwina Voda, efectele speciale vizuale sunt asigurate de către Felician Lepadatu (Zero Theorem), scenografia de Sorin Boncea, iar costumele au fost realizate de către Luminiţa Lungu.

Armand Assante il interpreteaza pe Louis Moudon, cel mai celebru vânător de fantome şi vampiri, stabilit in New Orleans care, odată ajuns in Transilvania, se află în fata celei mai mari provocari din viata sa.

Cu peste 120 de filme in portofoliu, cu un premiu Emmy pentru rolul din miniseria TV Gotti, Armand Assante a intrat in istoria cinematografiei mondiale cu aparitii iconice ca Ulise in miniseria "The Odyssey", regizata de Andrei Konchalovsky şi produsă de Francis Ford Coppola, sau în filmele lui Ridley Scot, „American Gangster” si ”1492- Conquest of Paradise” sau ”Q and A” - regia Sydney Lumet. "The Wanderers" este a doua sa participare la o producţie romanească, după "California Dreamin’", film regizat de Cristian Nemescu.

Lior Ashkenazi îl interpretează pe jurnalistul Robert Landau care il convinge pe Louis sa vina in Transilvania pentru a dezlega misterele unei crime sangeroase petrecuta intr-un castel.

Lior Ashkenazi este unul dintre cei mai cunoscuţi şi premiaţi actori israelieni ai momentului. A fost protagonist în "Big Bang Wolves", un thriller de mare succes în Israel, dar şi în mult premiata comedie "Late Marriage". În curând Ashkenazi va putea fi văzut şi în "Oppenheimer Strategies", un thriller politic în care îi are alături pe Richard Gere, Steve Buscemi şi Michael Sheen.

Raluca Aprodu este Sorana, studenta curajoasă care face pe ghidul prin Transilvania pentru turiştii străini şi care sfârşeşte prin a se confruntă cu situaţii care-i pun viaţă în pericol.

Una dintre cele mai de succes actriţe ale generaţiei sale, Raluca Aprodu a fost protagonista serialului HBO, "În derivă", dar şi a recentului film premiat la Cannes, "Câini", în regia lui Bogdan Mirică. Deşi e la începutul carierei, Raluca are importante colaborări internaţionale, thrillerul "At your own risk", regizat de cehul Filip Renc, precum "Blood and Chocolate", în regia Katjei von Garnier.

Branco Djuric îl interpretează pe colegul de breaslă al lui Louis, Igor, cel care omoară vampiri prin metode neortodoxe.

Născut şi crescut în Sarajevo, Branko Djuric este un artist multidisciplinar (actor, muzician, regizor) al cărui talent a depăşit graniţele ţării sale natale. În 2001 a fost eroul principal în "No Man’s Land", film regizat de Danis Tanovic care a câştigat Oscarul pentru cel mai bun film străin, iar în 2011 Angelia Jolie l-a distribuit în primul sau film ca regizor, "In the Land of Blood and Honey". A debutat la televiziunea britanică în drama "If We Dead Awaken", produsă de Channel 4.

Răzvan Vasilescu este preotul satului, Nechifor, cel care şi-a dedicat viaţă bisericii pentru a proteja locuitorii de forţele răului care-i bântuie de mulţi ani.

Unul dintre cei mai mari actori români de film şi teatru, Răzvan Vasilescu, este cunoscut publicului din colaborările sale în seriale de televiziune de mare audienţă ( "Băieţi buni", "Păcatele Evei", "Atletico Textilă" etc), dar şi din colaborări cu cei mai importanţi regizori români de film: Lucian Pintilie – "Balanţa", "Prea târziu," "De ce trag clopotele, Mitică?" şi "Nicky & Flo"; Constantin Popescu – "Portretul luptătorului la tinereţe"; Silviu Purcărete – "Undeva la Palilula"; Dan Piţa – "Faleze de nisip"; Stere Gulea – "Stare de fapt".

Răzvan Vasilescu şi Armand Assante se află la a doua lor colaborare, după "California Dreamin’" în regia lui Cristian Nemescu, film premiat în 2007 cu marele premiu al secţiunii „Un Certain Regard”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici