TIFF 2014: Lungmetrajul "#Selfie", de Cristina Iacob, selectat la Let's CEE Film Festival din Austria

Lungmetrajul "#Selfie", care a fost proiectat, joi seară, la Zilele Filmului Românesc din cadrul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) 2014, a fost inclus în selecţia oficială a Let's CEE Film Festival din Austria, a declarat pentru MEDIAFAX regizorul peliculei, Cristina Iacob.

391 afișări
Imaginea articolului TIFF 2014: Lungmetrajul "#Selfie", de Cristina Iacob, selectat la Let's CEE Film Festival din Austria

TIFF 2014: Lungmetrajul "#Selfie", de Cristina Iacob, selectat la Let's CEE Film Festival din Austria (Imagine: Mihai Dascalescu/ Mediafax Foto)

Întrebată ce înseamnă pentru ea selectarea comediei "#Selfie" la Festivalul Internaţional de Film Transilvania, Cristina Iacob a afirmat că este "o mare bucurie", completând că "#Selfie" a fost cerut şi la alte festivaluri. "În Austria şi în Cape Town, deocamdată, ceea ce este o bucurie nu numai pentru mine, ci şi pentru cei care joacă. Noi ne-am gândit să facem un film pentru oameni, nu pentru festivaluri neapărat. Şi mă bucur că în seara asta au fost atât de mulţi oameni", a spus aceasta.

De asemenea, în privinţa unei continuări a comediei, Cristina Iacob a spus că, în acest moment, se lucrează la scenariu. "Se va urmări povestea (personajelor, n.r.), doar că nu se va mai întâmpla la mare. Este o altă aventură nebună", a mai spus aceasta.

"Am fost surprinsă să văd că se reacţionează la alte glume, la alte gesturi, în fiecare oraş observ că sunt reacţii diferite şi este interesant. Ca regizor, sunt emoţii foarte mari, pentru că eşti tot timpul atent să vezi ce le place, ca să ştii ce ai de făcut mai departe", a completat aceasta.

După cel de-al patrulea weekend de la lansare, "#Selfie" îşi continuă ascensiunea în box office-ul autohton, unde a înregistrat până în prezent peste 61.000 de spectatori, devenind cel mai de succes film românesc al acestui an.

Totodată, echipa "#Selfie" îşi dă întâlnire cu publicul la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) vineri, de la ora 20.30, la cinema Mărăşti, unde va fi prezentă în cadrul Zilelor Filmului Românesc.

De asemenea, sâmbătă, actorii şi realizatorii filmului "#Selfie" se vor întâlni cu publicul la ora 21.30, la Teatrul de vară din Târgu-Mureş, în cadrul Caravanei Metropolis.

În prezent, comedia "#Selfie" poate fi urmărită în următoarele locaţii: Arad (Cinema City Atrium şi Cinema City Galeria), Bacău (Cinema City), Botoşani (Cine Grand şi Cinema Unirea), Braşov (Cityplex), Brăila (Cinema City), Bucureşti (Cinema City Cotroceni şi Sun Plaza, Grand Cinema&More Băneasa, Movieplex Cinema, Hollywood Multiplex, The Light Cinema şi Muzeul Ţăranului Român),Cluj (Cinema City Iulius, Cinema Florin Piersic şi Cinema Mărăşti), Constanţa (Cinema City şi Cityplex ), Craiova (Colors Cinema), Iaşi (Cinema City), Târgu Mureş (Cinema Arta), Timişoara (Cinema City), Oradea (Cortina Digiplex şi Cinema Palace), Piteşti (Cinema City), Ploieşti (Cinema City şi Cinema City Afi Palace), Râmnicu Vâlcea (Line Cinema) şi Vulcan (Cinema Luceafărul).

Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) de la Cluj-Napoca se desfăşoară în perioada 30 mai - 8 iunie şi este organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc şi Asociaţia pentru Film şi Cultură Urbană. TIFF Bucureşti va avea loc între 10 şi 19 iunie, iar TIFF Sibiu, între 25 şi 29 iunie.

(Serviciul Foto al MEDIAFAX vă pune la dispoziţie imagini)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici