Titlurile de pe BBC News, mai lungi începând de vineri

Site-ul BBC News va publica, începând de vineri, titluri mai lungi pentru materialele sale, pentru ca acestea să poată fi găsite mai uşor pe motoarele de căutare online, informează Media Guardian.

22 afișări
Imaginea articolului Titlurile de pe BBC News, mai lungi începând de vineri

Titlurile de pe BBC News, mai lungi începând de vineri

"Estimăm că în jur de 29% din britanicii care acceseză site-ul BBC News vin de pe rezultatele afişate de motoarele de căutare", a declarat Steve Herrmann, editor al BBC News.

Astfel, jurnaliştii BBC vor formula două titluri, cel mai lung urmând să fie folosit pentru indexarea în cadrul listelor cu rezultate de pe motoarele de căutare. Titlurile mai scurte, de 31 - 33 de caractere, vor apărea numai pe prima pagină a site-ului şi în indexul platformei BBC.

În ultimii ani, practicile SEO (Search Engine Optimisation - optimizare pentru motoarele de căutare, n.r.) au devenit standard pentru cele mai multe companii cu activităţi online. Dat fiind că cei mai mulţi utilizatori caută conţinuturi informative prin intermediul motoarelor de căutare, precum Google, prin intermediul reţelelor de socializare sau Twitter, publisherii vor să se asigure că informaţiile lor ajung la public.

"Practicile de SEO - care asigură vizibilitatea informaţiilor pe motoarele de căutare - sunt importante pentru noi şi alţi jucători din mediul online", a declarat Steve Herrmann, editor al BBC News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici