Un comentator TV a plătit scump o glumă cu tentă rasistă: fostul portar Burgos, concendiat de postul Movistar

Fostul portar argentinian, văzându-l pe tânărul de 16 ani de la Barcelona - Lamine Yamal, a spus în studio că „trebuie să fii atent, dacă lucrurile merg prost ajungi la un semafor”.

899 afișări
Imaginea articolului Un comentator TV a plătit scump o glumă cu tentă rasistă: fostul portar Burgos, concendiat de postul Movistar

German Burgos, cunoscut drept „El Mono”, a fost concediat imediat de Movistar, platforma spaniolă de televiziune care are drepturi în Liga Campionilor şi cu care fostul argentinian portarul colaborase încă de la începutul sezonului, din cauza unei probleme de rasism.

Totul a fost generat de o glumă îngrozitoare, spusă de Burgos despre pe Lamine Yamal, tânărul de 16 ani de la Barcelona. Argentinianul a spus că acesta „trebuie să fii atent, dacă  lucrurile merg prost ajungi la un semafor”, cu referire la locul unde se întâlnesc uneori cerşetorii, acrobaţii şi jonglerii.

La sfârşitul meciului, Barcelona l-a informat pe Ricardo Sierra, jurnalistul care ia interviuri pentru Movistar la flashuri, că nu îi vor aduce niciun jucător. A doua zi, adică ieri, Burgos a fost alungat de Movistar.

În mod paradoxal, Burgos fusese adus în studio pentru a vorbi despre meciul Atletico-Borussia, 2-1, disputat cu o seară înainte, şi a ajuns să provoace un scandal cu Barça.

Burgos, antrenor fără contract, a fost ani la rând cel mai bun prieten al lui Diego Simeone, coleg de cameră şi secund al acestuia la Atletico Madrid. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici