Untold primeşte recunoaştere mondială. Festivalul, nominalizat la categoria Best Major Festival în cadrul European Festival Awards

Festivalul Untold este nominalizat în acest an la cea mai importantă categoprie din cadrul European Festival Awards-Best Major Festival.

174 afișări
Imaginea articolului Untold primeşte recunoaştere mondială. Festivalul, nominalizat la categoria Best Major Festival în cadrul European Festival Awards

Untold primeşte recunoaştere mondială. Festivalul, nominalizat la categoria Best Major Festival în cadrul European Festival Awards

La nivel european, în fiecare an fanii sunt invitaţi să-şi voteze festivalul favorit în cadrul European Festival Awards. Festivalul Untold este nominalizat la cea mai importantă categorie „Best Major Festival”.

European Festival Awards a fost lansat în 2009 şi cuprinde în lista nominalizaţilor, an de an, festivaluri europene care sunt implicate în acţiuni de sustenabilitate, caritabile sau sociale, dar şi în proiecte care susţin dezvoltarea prin educaţie.

Şi Neversea, cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa, este nominalizat la categoria „Best Major Festival”.

Votul pentru cea de-a 13-a ediţie a European Festival Awards se încheie pe data de 30 noiembrie, iar ceremonia de decernare a trofeelor va avea loc în luna ianuarie 2024.

Untold a urcat, anul acesta, pe locul 6 în topul celor mai mari 100 de festivaluri din lume.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici