"Vocea României", lider detaşat de audienţă la debutul celui de-al doilea sezon

Show-ul "Vocea României" s-a instalat în poziţia de lider absolut de audienţă de la prima ediţie a celui de-al doilea sezon al emisiunii, difuzată marţi seară la Pro TV.

604 afișări
Imaginea articolului "Vocea României", lider detaşat de audienţă la debutul celui de-al doilea sezon

"Vocea României" - lider detaşat de audienţă la debutul celui de-al doilea sezon

Conform Kantar Media, show-ul de la Pro TV a obţinut la nivelul publicului comercial din mediul urban, cu vârste curprinse între 18 şi 49 de ani, o audienţă medie de 12,7 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 26,7 procente, de două ori mai mult decât cel de-al doilea clasat, Kanal D, cu 5,8 puncte de rating şi 12,2% cotă de piaţă, informează televiziunea Pro TV. Antena 1 s-a clasat pe locul al treilea, cu 5,3 puncte de rating şi o cotă de piaţă, de 11,1%.

Peste 2 milioane şi jumătate de telespectatori la nivelul întregii populaţii au fost cu ochii pe concurenţii de la "Vocea României" în minutul de aur, 21:55. La nivelul publicului comercial din mediul urban, în minutul de aur 21:53, Pro TV a obţinut un rating de 17,9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 35,3%.

Prima ediţie a super show-ului "Vocea României" de la Pro TV a început în forţă. Scaunele antrenorilor au fost întoarse de vocile puternice, expresive şi emoţionante ale concurenţilor de pe scenă. Echipele au început să se contureze, iar competiţia se anunţă a fi una aprigă.

După prima ediţie, Horia Brenciu are deja trei concurenţi, Loredana tot cu trei, Smiley şi-a ocupat două locuri din echipă, iar Marius Moga tot două. Primul care a apăsat butonul în acest al doilea sezon a fost Horia Brenciu. Izabela Simion, o tânără de 21 de ani din Târgovişte, a fost cea care l-a determinat să se întoarcă. "Je t’aime" i-a spus aceasta la sfârşitul melodiei, iar momentul s-a încheiat cu un dans între cei doi.

Horia a adus-o în echipa lui şi pe Maria Cojocaru, tânara din Sibiu care a întors toate cele patru scaune la doar câteva momente după ce a început să cânte. Pentru a o convinge, antrenorul a mers până în pânzele albe. Pentru că Maria a ales să cânte desculţă, Horia nu a ezitat să rămână şi el în picioarele goale pe scenă, plimbându-se dintr-o parte în alta şi enumerând motivele pentru care ar trebui să fie ales. A treia concurentă din echipa lui Brenciu a fost tot o Marie - Maria Alexievici din Alba Iulia, care a reuşit să stârnească hohote de râs atunci când a spus că "O să-l aleg pe Nenea Brenciu!".

Loredana a câştigat bătălia pentru Ciprian Teodorescu, arhitectul din Iaşi care a reuşit să întoarcă toate cele patru scaune. "Îmi place să merg după ce mi se arată prima oară", a spus el în momentul în care a ales-o. Ştefan Gheorghiu, bărbatul cu voce de negru, a fost şi el adjudecat de diva blondă, alături de Maria Corbu, din Bucureşti, fata care a întors scaunul Loredanei cu atitudinea vocii sale.

Smiley îi are în echipă pe Matei Sorescu, tânărul din Timişoara care îşi doreşte cu orice preţ o carieră în muzică, acesta nefiind la prima lui încercare de a se lansa în această industrie, şi pe George Liliac, "explozia" de energie de pe scena de la "Vocea României".

Marius Moga a fost şi el destul de pretenţios în prima ediţie a celui de-al doilea sezon, aducând în echipa sa doar doi concurenţi: Dorin Ochenatu şi Maria Cismaru, tânăra de 17 ani care a ridicat juriul în picioare pe scaune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici