Workshop despre realizarea documentarului artistic

Un workshop despre realizarea documentarului artistic, care face parte din proiectul PHARE dedicat audiovizualului românesc, va avea loc la Timişoara, pe 13 şi 14 septembrie, informează responsabilii proiectului.

6 afișări
Imaginea articolului Workshop despre realizarea documentarului artistic

Workshop despre realizarea documentarului artistic

Workshop-ul "Realizarea documentarului artistic, programarea pentru televiziune, branding şi distribuţie" se adresează profesioniştilor din industria cinematografică şi de televiziune din România - producători, editori sau manageri de programe. Evenimentul este organizat în colaborare cu Discovery Campus.

În cadrul cursului, participanţii vor afla informaţii despre cele mai bune şi cele mai proaste decizii de programare, despre proiectul strategic sau pachetul creativ şi vor simula proceduri de programare pentru televiziune a documentarelor artistice.

Workshop-ul va implica 6 – 8 ore de lucru pe zi (excluzând pauzele), iar în cadrul acţiunii participanţii sunt invitaţi să ia parte la sesiunea deschisă de training a şcolii Discovery Campus Master School 2007 (Orientarea spre est la intersecţia co-producţiilor internaţionale - Facilitarea parteneriatelor creative şi strategice cu estul).

Pentru a obţine un loc la workshop-ul "Realizarea documentarului artistic, programarea pentru televiziune, branding şi distribuţie", candidaţii trebuie să trimită toate documentele precizate pe site-ul www.pre-mediasupport.ro într-un pachet, la sediul Centrului Naţional al Cinematografiei, până la 3 septembrie, ora 16.00.

Nu există taxă de participare, dar nu se decontează cheltuielile de transport şi cazare.

Participanţii care lucrează ca producători trebuie să fie implicaţi în mod activ într-un proiect de cinema sau televiziune, naţional sau internaţional. Cei care lucrează ca editori sau manageri de programe trebuie să fie implicaţi în mod activ în luarea deciziilor la postul de televiziune.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici