Zece tineri manageri au fost premiaţi la Gala Premiilor Business Magazin 2016

Revista Business Magazin a acordat, joi seară, zece premii tinerilor manageri care au atins performanţa în afaceri, în cadrul Galei Tineri Manageri de Top, eveniment care a ajuns la a 11-a ediţie.

1908 afișări
Imaginea articolului Zece tineri manageri au fost premiaţi la Gala Premiilor Business Magazin 2016

Zece tineri manageri au fost premiaţi la Gala Premiilor Business Magazin 2016

Gala premiilor Business Magazin, care a avut loc la Fratelli Social Club, a adus pe scenă o nouă serie de tineri manageri de top care au avut o evoluţie spectaculoasă şi au adus în prim-plan viziunea noii generaţii din business-ul românesc, cea care ar putea dicta creşterea economică în următorii ani.

Anul acesta se poate spune cu că "Vin Milenialii!", noua generaţie tehnologizată, generaţia de tineri care intră puternic în societate şi reprezintă schimbarea societăţii şi a economiei în bine.

La ediţia de anul acesta a galei managerii premiaţi pentru că au dovedit performanţă în afaceri şi în profesie sunt: Lucia Costea, antreprenor, Secom; Călin Matei, director general adjunct, Groupama; Cătălin Ştef, senior vicepresident of International Operations, 3Pillar Global; Alexandra Copos de Prada, CEO şi presedinte Ana Pan/ Presedinte Ana Hotels - Premiul a fost înmânat de către Rareş Macinică, CEO al firmei de logistica Lagermax, caştigator al Galei Tineri manageri in 2015 -; Ionut Ardeleanu, CEO, Auchan Romania ; Daniel Bobu, director, enterprise marketing, Vodafone; Horaţiu Vasilescu, director general, Bijuteria Teilor; Alexandru Stânean, CEO, Teraplast; Marian Ion, CEO, ING Services Romania; Marius Bîcu, director general, acţionar Unilact.

Gazdele evenimentului au fost Cristian Hostiuc, Director Editorial Business Magazin şi Ioana Matei şi Bogdan Angheluţă, redactori Business Magazin, care au prezentat poveştile de succes ale celor care au schimbat în bine cursul afacerilor pe care le conduc în vremuri dificile.

Romulus Oprică, sociolog, managing partner al companiei de cercetări de piaţă Brandberry - care a făcut din catalogul tinerilor manageri de top un obiect de studiu şi subiectul tezei sale de doctorat, intitulată "Influenţa capitalului social asupra evoluţiei în carieră"- a prezentat linii definitorii şi pentru angajaţii din corporaţii, dar şi pentru antreprenorii care au apărut în catalog, a remarcat mutaţiile care au avut loc în componenţa catalogului de-a lungul timpului, din cauza schimbărilor din economie sau din cauza situaţiei economice, a crizei, dar şi elementele care compun succesul profesional, conform tinerilor cu care a stat de vorbă.

Business Magazin premiază, din 2006, managerii şi antreprenorii cu vârsta de până în 40 de ani care au atins performanţa în afaceri şi s-au remarcat în domeniul în care activează. 1.100 de tineri manageri de succes au fost prezentaţi de-a lungul a unsprezece ani în cataloagele 100 de Tineri Manageri de Top.

Prin această iniţiativă echipa Business Magazin selectează şi promovează tinerii managerii care conduc unele dintre cele mai importante afaceri din România şi care vor reprezenta cel mai bine mediul de business în următori ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici