ZF MOBILIO` 15 - Dorin Pena, Cisco România: Securitatea nu mai poate fi lăsată doar în mâna “băiatului de la IT”

România este una dintre ţările din regiune cu cea mai mare populaţie şi cu cel mai mare teritoriu, prin urmare, riscul unor atacuri cibernetice este pe măsură, iar probleme de securizare a datelor companiilor trebuie să îşi facă loc pe agenda executivilor de top, a celor din board, susţine Dorin Pena, General Manager în cadrul companiei de reţelastică Cisco România.

100 afișări
Imaginea articolului ZF MOBILIO` 15 - Dorin Pena, Cisco România: Securitatea nu mai poate fi lăsată doar în mâna “băiatului de la IT”

ZF MOBILIO` 15 - Dorin Pena, Cisco România: Securitatea nu mai poate fi lăsată doar în mâna “băiatului de la IT” (Imagine: Mediafax Foto / Marius Dumbrăveanu)

Dorin Pena a fost prezent la ZF Mobilio Summit, eveniment organizat astăzi de Ziarul Financiar.

“Discuţia despre securitate merge aproape întotdeauna spre zona managerului de IT. Dar având în vedere evoluţia atacurilor, a complexităţii lor şi a pagubelor pe care acestea le pot produce, cred că securitatea ar trebui să se discute la nivel de board al fiecărei companii. Securitatea nu mai poate fi lăsată doar în mâna «băiatului de la IT»”, explică Dorin Pena. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici