40.000 de IMM-uri sunt aşteptate în programul IMM INVEST / Cum va avea loc înscrierea

  • Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri lansează programul guvernamental IMM INVEST ROMÂNIA
  • Potenţialii beneficiari îşi vor putea asigura lichidităţile pentru derularea activităţii curente sau pentru investiţii, prin accesarea de finanţări garantate
  • Înscrierea in program va fi posibilă, începând cu data de 17.04.2020, ora 10.00, pe portalul www.imminvest.ro
748 afișări
Imaginea articolului 40.000 de IMM-uri sunt aşteptate în programul IMM INVEST / Cum va avea loc înscrierea

40.000 de IMM-uri sunt aşteptate în programul IMM INVEST / Cum va avea loc înscrierea

40. 000 de întreprinderi mici şi mijlocii sunt aşteptate în programul guvernamental de finanţare IMM INVEST ROMÂNIA, lansat de Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri.

,,Principalul avantaj al Programului IMM INVEST ROMÂNIA este că asigură o finanţare rapidă, fără costuri de finanţare şi de garantare, având avantajul  garanţiei  statului  pentru toate categoriile de credite, dobândă şi comisionul de garantare fiind suportate integral de la bugetul de stat, prin Ministerul Finanţelor Publice. Subvenţionarea totală a costurilor cu dobânzile şi comisioanele se aplică de la data acordării creditului până la 31 martie 2021, cu posibilităi de prelungire”, a informat FNGCIMM, printr-un comunicat de presă.

Înscrierea in program va fi posibilă, începând cu data de 17.04.2020, ora 10.00, pe portalul www.imminvest.ro.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici