Accizele la tutun şi alcool, majorate în 2009 la nivelul la care trebuiau ridicate până în 2012 - surse

Accizele la tutun şi alcool ar urma să fie majorate în perioada următoare la nivelul la care, conform calendarului convenit de România cu Comisia Europeană, trebuiau ridicate până în 2012, au declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, surse guvernamentale.

169 afișări
Imaginea articolului Accizele la tutun şi alcool, majorate în 2009 la nivelul la care trebuiau ridicate până în 2012 - surse

Accizele la tutun şi alcool, majorate în 2009 la nivelul la care trebuiau ridicate până în 2012 - surse (Imagine: Mediafax Foto)

Varianta de creştere a accizelor pentru produsele de utilitate, precum combustibil şi gaze, nu este luată în calcul, au adăugat sursele citate.

Preşedintele BNS, Dumitru Costin, a declarat, miercuri, la finalul discuţiilor de la Cotroceni, că s-a discutat despre posibilitatea devansării calendarului de majorare a accizelor la ţigarete, energie, gaz, convenit cu Comisia Europeană, de la 1 ianuarie 2010 la 1 ianuarie 2009.

Citeşte şi:

BNS: Calendarul de majorare a accizelor ar putea fi aplicat din ianuarie 2009

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici