Acord între Curtea de Conturi din România şi Republica Moldova: Echipe mixte de audit

În contextul organizării Plenului reunit al Curţii de Conturi a României şi al Curţii de Conturi a Republicii Moldova, preşedintele Mihai Busuioc şi omologul său, Veaceslav Untila au semnat joi o declaraţie comună ce prevede, printre altele, echipe mixte de audit.

231 afișări
Imaginea articolului Acord între Curtea de Conturi din România şi Republica Moldova: Echipe mixte de audit

Acord între Curtea de Conturi din România şi Republica Moldova: Echipe mixte de audit

Declaraţia comună, semnată la Gura Humorului, prevede audituri comune pe subiecte de interes major pentru cele două părţi. Totodată, documentul menţionează schimbul de experienţă în ceea ce priveşte auditul fondurilor publice.

“Colaborarea dintre Instituţiile Supreme de Audit din cele două ţări face astăzi un nou pas înainte şi am convingerea că prin activitatea noastră comună şi prin echipele mixte de experţi în auditul din diverse domenii vom putea să învăţăm unii de la alţii, dând astfel un exemplu de bună practică", a declarat Mihai Busuioc, preşedintele Curţii de Conturi a României, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Declaraţia, semnată joi, mai prevede suport reciproc în dezvoltarea auditului public în ambele ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici