Director SUSPENDAT din funcţie pentru aglomeraţia de pe Otopeni în plină epidemie / 400 de pasageri nu au păstrat distanţa socială

Directorul operaţional al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), Cristian Chirică, numit în funcţie în urmă cu un an, a fost suspendat din funcţie, potrivit purtătorul de cuvânt al companiei, Valentin Iordache.

5281 afișări
Imaginea articolului Director SUSPENDAT din funcţie pentru aglomeraţia de pe Otopeni în plină epidemie / 400 de pasageri nu au păstrat distanţa socială

Aglomeraţia de pe Otopeni. Director SUSPENDAT din funcţie/ 400 de pasageri nu au păstrat distanţa socială

În această dimineaţă, trei aeronave au aterizat pe Otopeni aducând 400 de pasageri care nu au păstrat distanţa socială şi au stat în aglomeraţie în aeroport pentru câteva ore.

Reprezentantul CNAB a susţinut că personalul a luat toate măsurile, însă nu îi putea sancţiona pe cei care nu respectau regulile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
aeroport,
conducere,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici