Ai credit prin "Prima Casă"? Se modifică sau nu contractul conform OUG 50?

Ordonanţa 50, semnarea actelor adiţionale, stabilirea comisioanelor, calcularea dobânzilor. Sunt cuvintele care se citesc cel mai frecvent zilele acestea pe buzele românilor care au luat un împrumut. Oamenii au multe întrebări la care autorităţile şi băncile trebuie să ofere cât mai repede răspunsuri.

38 afișări
Imaginea articolului Ai credit prin "Prima Casă"? Se modifică sau nu contractul conform OUG 50?

Ai credit prin "Prima Casă"? Se modifică sau nu contractul conform OUG 50? (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Cele trei luni "de graţie" oferite băncilor pentru modificarea tuturor contractelor de credit pentru consumatori, adica vreo 8 milioane, aproape că s-au scurs.

Cu toate acestea, nenum
ăraţi clienţi s-au plâns ca nu au primit actele adiţionale şi există în continuare foarte multe neclarităţi. Una dintre ele se referă la contractele de credit prin programul "Prima Casă".

Legea precizează la articolul 2, punctul 2, litera i căror contracte nu li se aplică prevederile ordonanţei.

Citeşte mai multe despre OUG 50 pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici