Airbnb anunţă că va disponibiliza 25% din forţa de muncă

Airbnb va disponibiliza 25% din forţa de muncă, adică 1.900 de angajaţi, a confirmat marţi compania care transmite că a fost extrem de dur lovită de pandemia de Covid-19.

491 afișări
Imaginea articolului Airbnb anunţă că va disponibiliza 25% din forţa de muncă

Airbnb anunţă că va disponibiliza 25% din forţa de muncă

„Cu toţii trece prin cea mai cruntă criză din viaţa noastră”, le-a spus Brian Chesky angajaţilor în cadrul unui apel de grup.

Chesky a spus că veniturile pentru 2020 se aşteaptă să fie la jumătate faţă de cât au fost anul trecut şi nu se ştie când vor reveni lucrurile la normal sau cum va arăta turismul după ce va trece pandemia, scrie NBC News.

„Călătoriile în această lume nouă vor arăta diferit şi este nevoie ca Airbnb să se adapteze”, a mai spus Chesky.

Întreaga industrie a călătoriilor a fost afectată de focarul viral, companiile aeriene, hotelurile, staţiunile şi liniile de croaziere au fost blocate.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici