Al doilea minim istoric al leului la rând, în această săptămână. Cursul stabilit de BNR

Cursul de schimb al monedei naţionale a atins marţi al doilea un nou minim istoric în raport cu euro din săptămână, la 4,7759 lei/euro, de la 4,7729 lei în sedinţa de luni.

1189 afișări
Imaginea articolului Al doilea minim istoric al leului la rând, în această săptămână. Cursul stabilit de BNR

Al doilea minim istoric al leului la rând, în această săptămână - 4,7759 lei/euro

Joi, 14 noiembrie, cursul a fost de 4,7669 lei/euro, iar vineri a rămas practic în aceeaşi zonă, înregistrînd o scădere nesemnificativă la 4,7667 lei/euro.

Minimul anterior, de 4.7648 lei/euro a fost atins în data de 25 ianuarie, la câteva saptamani dupa adoptarea OUG 114/2018.

Leul a demarat o tendinţă de depreciere faţă de euro în ultimele două luni şi jumătate, mai precis începând cu luna septembrie. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici