Amazon se extinde în România. Gigantul american deschide trei noi birouri şi caută să angajeze peste 500 de persoane

  • Amazon se pregăteşte să adauge până la finalul anului încă 500 de posturi permanente în birourile sale din ţară şi intenţionează să deschidă un nou birou în Timişoara şi altele două în Iaşi.
  • Echipa Amazon din România a ajuns să numere peste 2.500 de angajaţi.
8421 afișări
Imaginea articolului Amazon se extinde în România. Gigantul american deschide trei noi birouri şi caută să angajeze peste 500 de persoane

Amazon deschide trei noi birouri în România şi creează 500 de locuri de muncă

Biroul din Timişoara, planificat să se deschidă în trimestrul al doilea al anului, se va concentra pe linia Amazon Devices, ce va include şi dispozitivele de securitate Ring, şi va fi locul unde se vor dezvolta şi lansa noi produse şi servicii.

Biroul nou din Iaşi se va deschide spre finalul anului în campusul actual şi va fi primul care va găzdui departamentul Retail Business Support - cel care se asigură că produsele Amazon şi disponibilitatea lor sunt optimizate pentru clienţi şi, în acelaşi timp, sprijină partenerii de vânzări şi echipele dedicate categoriilor de produse.

În 2023, Amazon se va muta în Palas Campus din Iaşi, unde întreaga echipă locală va fi consolidată.

Noul birou din Palas Campus va găzdui echipele Compliance Ops, Retail Business Support, Creative Ops & Production, Imaging Support, Customer Behavior Analytics, Information Security & Privacy, Compliance Tech, AWS Global IT şi Content Creation Tools.

Amazon şi divizia AWS activează deja în biroul din Bucureşti, care găzduieşte echipele Engineering Center, Technology Development, Speech şi Language Solutions for Alexa, precum şi Alexa Product Testing. Aici echipele sunt responsabile cu dezvoltarea soluţiilor tehnologice şi optimizarea operaţiunilor Amazon.

„Suntem foarte bucuroşi să deschidem noile birouri şi să adăugăm încă 500 de locuri de muncă în Timişoara şi Iaşi. Noile birouri vin cu multe oportunităţi pentru profesioniştii din domeniile software şi operaţiuni, care vor avea şansa să inoveze şi să îmbunătăţească produsele şi serviciile noastre ce sprijină clienţii Amazon din întreaga lume. In viitor, echipele noastre în creştere vor beneficia de clădiri de birouri moderne cu facilităţi de cea mai bună calitate şi de o colaborare şi susţinere îmbunătăţite. Suntem încântaţi că ne putem continua investiţiile în România şi mândri de impactul pe care îl avem în Timişoara, Iaşi şi Bucureşti prin recrutarea celor mai buni profesionişti din ţară şi din lume”, a declarat Octavian Tănase, General Manager, Amazon România.

Recrutarea pentru poziţiile din Bucureşti şi Iaşi este în derulare. Amazon a deschis primul birou din România în 2005 şi a investit peste 100 de milioane de euro.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici