ANAF organizează licitaţii pentru vânzarea de bunuri imobile şi a unor obiecte din metale preţioase

ANAF organizează, la sediul Serviciului de valorificare bunuri Bucureşti, licitaţii publice pentru vânzarea unor bunurilor imobile şi a unor obiecte din metale şi/sau pietre preţioase, anunţă instituţia.

731 afișări
Imaginea articolului ANAF organizează licitaţii pentru vânzarea de bunuri imobile şi a unor obiecte din metale preţioase

Astfel, în data de 15.februarie, are loc licitaţia pentru valorificarea a 12 bunuri imobile la preţul total de pornirede peste 2,2 milioane de lei.

În data de 16 februarie are loc licitaţia pentru valorificarea a 34 gropuri care cuprind obiecte de natura metalelor şi/sau pietrelor preţioase la valoarea totală de pornire a licitaţiei de peste 1,5 milioane de lei.

Anunţurile se găsesc pe portalul ANAF, la rubrica INFO ANAF/Anunţuri/Valorificare bunuri din proprietatea privată a statului (link aici) şi cuprind toate informaţiile necesare înscrierii la licitaţie.

Totodată, ANAF, prin Direcţia executări silite cazuri speciale, anunţă că a realizat încasări la bugetul de stat de peste 600.000 de lei, în doar patru zile, sumă ce reprezintă contravaloarea a 28 de cauţiuni depuse, la instituţii de credit, de diverşi operatori economici, la dispoziţia Consiliului Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor, şi care nu au fost solicitate să fie restituite în termenul legal.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici