ANL începe construcţia a 861 imobile care vor fi închiriate tinerilor

Agenţia Naţională pentru Locuinţe va construi în judeţele Arad, Bacău, Covasna, Hunedoara, Mureş, Neamţ, Suceava, Teleorman, Vrancea un total de 861 imobile destinate închirierii tinerilor în vârstă de până la 35 de ani, care nu au bani pentru a închiria sau cumpăra o casă în condiţiile pieţei.

12 afișări
Imaginea articolului ANL începe construcţia a 861 imobile care vor fi închiriate tinerilor

ANL începe construcţia a 861 imobile care vor fi închiriate tinerilor (Imagine: Mediafax Foto)

Terenurile pe care vor fi construite locuinţele au fost puse la dispoziţia ANL de către consiliile locale.

Decizia de construire a locuinţelor a fost anunţată la sfârşitul şedinţei de miercuri a Guvernului de premierul Călin Popescu Tăriceanu, care a apreciat că programul ar trebui să preocupe mai mult autorităţile locale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici