ANRCTI a primit şapte oferte pentru instalarea de telecentre în 131 de sate

Autoritatea Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei (ANRCTI) a primit şapte oferte pentru instalarea de telecentre în 131 de localităţi din mediul rural, a anunţat, marţi, instituţia.

1 afișare

Companiile ofertante sunt 2K Telecom, Accessnet International, Adisam Telecom, Orange România, Rartel, Societatea Naţională de Radiocomunicaţii (SNR) şi Vodafone România, se arată într-un comunicat al ANRCTI .

Cele 131 de sate au fost selectate dintre localităţile cu grad redus la serviciile de comunicaţii sau fără acces la acest tip de servicii. De asemenea, primăriile de care aparţin localităţile şi-au exprimat interesul să participe la programul naţional de instalare de telecentre lansat de autoritatea de reglementare şi şi-au asumat, în întregime, cheltuielile de gestionare a telecentrului.

În baza analizei ofertelor, ANRCTI va desemna furnizorul de serviciu universal pentru fiecare localitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici