Arpechim îşi poate continua activitatea, a decis Garda Naţională de Mediu

Rafinăria Arpechim Piteşti îşi poate continua activitatea după ce combinatul a îndeplinit condiţiile de mediu pentru care, în umă cu două luni, a fost decisă suspendarea operaţiunilor, iar judecarea pe fond a suspendării procesului de producţie nu va mai avea loc.

1 afișare
Imaginea articolului Arpechim îşi poate continua activitatea, a decis Garda Naţională de Mediu

Arpechim îşi poate continua activitatea, a decis Garda Naţională de Mediu

Combinatul a fost inspectat de o comisie fomată din reprezentanţii Gărzii Naţionale de Mediu, Agenţiei Regionale de Protecţia Mediului Piteşti şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş. Aceasta a verificat dacă au fost respectate măsurile de protecţia mediului, pentru care s-a decis, în 28 mai, suspendarea activităţii.

Marius Stanca a mai precizat că, deşi Rafinăria Arpechim a intrat în legalitate, conducerea acesteia trebuie să respecte în continuare măsurile de ecologizare prevăzute în planul de conformare al autorizaţiei de mediu, ca şi termenii avizelor date de celelalte instituţii abilitate - Pompieri, Apele Române, ASP, dar şi altele.

Următoarea scadenţa până la care se cere realizarea măsurilor importante de ecologizare este 31 decembrie 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici