Autostrada Bucureşti-Ploieşti, gata în decembrie

De la apatia generala din primavară, şantierul autostrăzii pare transformat radical. Muncitorii s-au dublat în ultima lună, la fel şi utilajele. Şantierul începe să adune în sfarşit kilometri de asfalt, iar oficialii au gasit şi banii necesari pentru terenurile din Pipera, ultimele care mai trebuiau expropriate.

1128 afișări
Imaginea articolului Autostrada Bucureşti-Ploieşti, gata în decembrie

Autostrada Bucureşti-Ploieşti, gata în decembrie (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Se toarnă zilnic asfalt. Stadiul actual este undeva la 50% cu porţiunile de la capete aproape la negru. Cu toate acestea şantierul nu vine înca în Bucureşti până în 2012. De la Colentina la şoseaua de centură nu s-a sapat un metru pentru că statul nu a avut bani de exproprieri până acum.

Proprietarii din Pipera au primit vestea puţin dulce şi foarte amară. Vor fi în sfârşit expropriaţi, însă, preţul maxim nu va depăşi 20 de euro pe metrul pătrat. Trebuie să fie dezamagitor să afli că terenul tău valoros ca aurul a ajuns o pârloaga şi pe hârtie.

Citeşte mai multe despre viitoarea autostrada spre Ploieşti pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici