Baboo a intrat pe piaţa din România, cu zboruri din Bucureşti spre Geneva şi Nisa

Compania aeriană elveţiană Baboo a intrat, luni, pe piaţa din România, cu două rute operate de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Otopeni, spre Geneva şi Nisa, a anunţat, vineri, operatorul.

242 afișări
Imaginea articolului Baboo a intrat pe piaţa din România, cu zboruri din Bucureşti spre Geneva şi Nisa

Baboo a intrat pe piaţa din România, cu zboruri din Bucureşti spre Geneva şi Nisa

Cursele Bucureşti-Geneva şi retur şi Bucureşti-Nisa au loc de patru ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri şi duminică. Zborurile Nisa-Bucureşti sunt operate de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri şi vineri.

Compania Baboo a fost înfiinţată în 2003 şi în prezent operează din Geneva pe 23 de rute. Din noiembrie 2003 şi până în decembrie 2007 a transportat aproape 500.000 de pasageri.

Flota Baboo este compusă din două aeronave Bombardier Dash 8-Q400 şi două avioane Embraer 190, urmând ca în primăvara anului viitor aceasta să fie suplimentată cu două avioane similare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici