Banca UBS va transfera locuri de muncă din Londra în state Uniunii Europene, din cauza Brexit

Banca elveţiană UBS analizează posibilitatea de a transfera locuri de muncă din Londra în oraşe din Germania, Spania sau Olanda, în contextul ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană, a declarat directorul general, Sergio Ermotti, într-un interviu acordat CNBC.

441 afișări
Imaginea articolului Banca UBS va transfera locuri de muncă din Londra în state Uniunii Europene, din cauza Brexit

Banca UBS va transfera locuri de muncă din Londra în state Uniunii Europene, din cauza Brexit

UBS are în prezent aproximativ 5.000 de angajaţi în Londra, dar intenţionează să mute locurile de muncă în ţări membre ale Uniunii Europene.

"Cred că Frankfurt este un loc luat în considerare. Dar există şi alte locuri care ar putea fi luate în considerare", a afirmat Sergio Ermotti.

"Mă gândesc la Amsterdam, mă gândesc la Madrid... Suntem pe cale de a reduce opţiunile luate în considerare", a spus Ermotti.

UBS va lua decizia privind relocarea în următoarele luni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici