Bancherii scot la licitaţie în ianuarie aproape 260 de case şi terenuri executate silit

Aproape 260 de case şi terenuri vor fi scoase la licitaţie doar în luna ianuarie de către executorii bancari, potrivit datelor de pe site-urile băncilor care publică astfel de anunţuri şi de pe site-urile specializate, informează Ziarul Financiar.

68 afișări
Imaginea articolului Bancherii scot la licitaţie în ianuarie aproape 260 de case şi terenuri executate silit

Bancherii scot la licitaţie în ianuarie aproape 260 de case şi terenuri executate silit (Imagine: Mihaela Cojocariu/Mediafax Foto)

Numărul anunţurilor cu bunuri aflate în executare silită scoase la licitaţie de către bănci creşte rapid de la o lună la alta, în condiţiile în care multe dintre casele şi terenurile intrate în posesia creditorilor nu se vând de la prima încercare.

Citeşte mai multe pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici