Băneasa Shopping City va deveni unul dintre cele mai mari malluri din Europa. Care sunt planurile de extindere

Imediat după finalizarea cinematografului din cadrul Băneasa Shopping City, programată pentru săptămâna viitoare, vor începe pregătirile pentru o nouă extensie în care va fi mutată zona de restaurante, iar în următorii trei ani pe terenul dintre mall şi magazinul IKEA vor fi amenajate noi spaţii pentru relaxare (leisure) şi o galerie comercială cu branduri de lux.

589 afișări
Imaginea articolului Băneasa Shopping City va deveni unul dintre cele mai mari malluri din Europa. Care sunt planurile de extindere

Băneasa Shopping City va deveni unul dintre cele mai mari malluri din Europa. Care sunt planurile de extindere (Imagine: Andrei Spirache/Publimedia)

Omul de afaceri Gabriel Popoviciu, care controlează cel mai mare proiect imobiliar de pe piaţa locală, dezvoltat în zona Băneasa din nordul Bucureştiului, este dispus să mai investească circa 80 de milioane de euro în zona comercială a proiectului până în 2015, plan ce va duce proiectul la o suprafaţă închiriabilă de circa 150.000 de metri pătraţi, faţă de circa 105.000 mp în prezent.

Megaproiectul din nordul Capitalei, care a atras deja cea mai mare parte a retailerilor internaţionali de pe piaţă, ar urma să devină astfel unul dintre cele mai mari malluri din Europa, comparabil doar cu proiecte din ţări precum Rusia sau Marea Britanie.

Dezvoltarea este realizată pe un teren de peste 200 de hectare al Facultăţii de Agronomie din zona în care locuiesc o parte din cei mai bogaţi oameni din România.

"Pregătim trei extensii majore, respectiv un nou imobil în apropierea cinematografului, în care va fi mutată zona de food-court şi vom face un centru de bowling, iar ulterior un centru de leisure în spaţiul dintre mall şi magazinul IKEA, precum şi o galerie comercială cu branduri high-end. De noua zonă de food-court, care va fi mutată într-un spaţiu de 10.000 de metri pătraţi, ne vom apuca imediat după finalizarea cinematografului şi va fi gata la jumătatea anului 2013, în timp ce restul spaţiilor vor fi livrate în perioada 2014- 2015", a declarat pentru ZF Ali Ergun Ergen, cel care conduce de circa şase ani compania Băneasa Developments, responsabilă de zona de retail a proiectului.

Citeşte mai multe despre extinderea mall-ului din Băneasa pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici