BCR şi-a făcut portal cu activele scoase la vânzare în urma executărilor silite

BCR, cea mai mare bancă, a înfiinţat un portal pe care sunt afişate bunurile pe care le scoate la vânzare în cadrul procedurilor de recuperare a creanţelor din credite neperformante prin executare silită, dar şi prin vânzări "amiabile".

751 afișări
Imaginea articolului BCR şi-a făcut portal cu activele scoase la vânzare în urma executărilor silite

BCR şi-a făcut portal cu activele scoase la vânzare în urma executărilor silite (Imagine: Adi Piclisan/Arhiva Mediafax Foto)

Portalul cuprinde secţiuni cu toate categoriile principale de active: de la autovehicule şi clădiri, până la proprietăţi industriale şi chiar staţii de carburanţi.

Pentru majoritatea activelor sunt postate şi fotografii. BCR are la vânzare în prezent două mini-hoteluri, dintre care unul în Eforie Nord, patru pensiuni, sau cinci staţii de tip peco şi patru proiecte rezidenţiale.

Citeşte mai multe despre portalul creat de BCR pentru vânzarea activelor după executările silite pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici