BCR va întrerupe marţi, între orele 00:00 - 05:00, funcţionarea operaţiunilor cu carduri

Banca Comercială Română (BCR) va întrerupe marţi, 16 martie, între orele 00:00 - 05:00, funcţionarea sistemului informatic care gestionează operaţiunile cu carduri.

15 afișări
Imaginea articolului BCR va întrerupe marţi, între orele 00:00 - 05:00, funcţionarea operaţiunilor cu carduri

BCR va întrerupe marţi, între orele 00:00 - 05:00, funcţionarea operaţiunilor cu carduri (Imagine: Mediafax Foto)

"În această perioadă, clienţii nu vor putea efectua niciun fel de operaţiuni cu cardurile emise de bancă, atât la ATM, cât şi la comercianţi. De menţionat că operaţiunile prin canale alternative nu vor fi
afectate de această întrerupere", se arată într-un comunicat al BCR.

Potrivit băncii, oprirea temporară are ca scop îmbunătăţirea sistemului informatic, fapt ce va conduce la creşterea calităţii serviciilor oferite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici