Berceanu a demis directorii generali de la CFR Călători şi Infrastructură

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Radu Berceanu, i-a eliberat din funcţie, vineri, pe directorii generali ai companiilor CFR Călători şi CFR Infrastructură, şi a numit interimari pe funcţiile respective directorii adjuncţi.

39 afișări
Imaginea articolului Berceanu a demis directorii generali de la CFR Călători şi Infrastructură

Berceanu a demis directorii generali de la CFR Călători şi Infrastructură (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, la CFR Călători Liviu Pescăraşu l-a înlocuit pe Laurenţiu Stoica, iar la CFR Infrastructură conducerea a fost preluată de Viorel Scurtu, în locul lui Ion Garoseanu.

Schimbările au avut loc "prin acordul părţilor", iar numirile sunt apolitice, rezultând "echipe tinere", a declarat Berceanu într-o conferinţă de presă.

El nu a precizat motivele înlocuirii celor doi directori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici