Berceanu dă vina pe mai multe instituţii în cazul pasajului Băneasa

Pasajul subteran de la Băneasa va fi finalizat în toamna acestui an, după o întârziere de aproape doi ani, de care sunt vinovate instituţii precum Primăria Bucureşti, Ministerul Mediului şi Poliţia Capitalei, a declarat, marţi, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Radu Berceanu.

19 afișări
Imaginea articolului Berceanu dă vina pe mai multe instituţii în cazul pasajului Băneasa

Berceanu dă vina pe mai multe instituţii în cazul pasajului Băneasa (Imagine: Thomas Campean - Mediafax Foto)

"Lucrările la pasaj crează probleme în trafic şi nu ştiu de ce Primăria este dezinteresată. Probabil că proiectul e ceva rău, dacă primăria stă 11 luni să dea un aviz, iar Serviciul Circulaţie ne spune că nu se poate face nimic", a afirmat Berceanu.

El a adăugat că Ministerul Mediului a avut nevoie de şase luni pentru a da un aviz pentru tăierea a cinci copaci din faţa sediului televiziunii Antena 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici