Berceanu: Lucrările la Autostrada Transilvania ar trebui continuate până la Târgu Mureş

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, consideră că după finalizarea tronsonului Câmpia Turzii-Cluj, lucrările la Autostrada Trasilvania ar trebui continuate până la Târgu Mureş şi ar trebui finalizate lucrările începute în zona Borş, care vor fi realizate tot de compania americană Bechtel.

7147 afișări
Imaginea articolului Berceanu: Lucrările la Autostrada Transilvania ar trebui continuate până la Târgu Mureş

Berceanu: Lucrările la Autostrada Transilvania ar trebui continuate până la Târgu Mureş

"După ce inaugurăm tronsonul Câmpia Turzii-Cluj ar trebui mers până la Târgu Mureş într-un efort în continuare şi finalizate lucrările începute în zona Borş, care în 2010 s-ar putea realiza. S-ar închide astfel porţiunea. Cred că trebuie să încercăm finanţarea porţiunii Târgu Mureş până la graniţă, în situaţia actuală tot cu Bechtel, pentru că sunt lucrări începute", a spus Berceanu.

Berceanu a afirmat că în ceea ce priveşte tronsonul Braşov-Târgu Mureş al autostrăzii au fost iniţiate discuţii cu compania Bechtel, dar nu s-a ajuns încă la nicio concluzie.

Berceanu a precizat că pe acest tronson ar putea fi luată în calcul şi o variantă de realizare printr-un parteneriat public privat.

"Am discutat posibilitatea de finanţare pe tronsonul Braşov-Târgu Mureş printr-un parteneriat public privat. Am discutat la nivel de evaluare de posibilităţi. Peste iarnă vom avea timp să reflectăm şi să găsim soluţii", a spus Berceanu.

Autostrada Transilvania

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici