Bloc de locuinţe de 6 milioane de euro în centrul Bucureştiului. Cum va arăta construcţia - VIDEO

Acţionarii grupului Euromall, dezvoltatorul unui centru comercial la Piteşti, investesc 6 milioane de euro pentru construcţia unui imobil de locuinţe de lux în centrul Bucureştiului, primul dintr-o serie de mai multe astfel de proiecte pe care investitorii israelieni le au în plan în Capitală.

831 afișări
Imaginea articolului Bloc de locuinţe de 6 milioane de euro în centrul Bucureştiului. Cum va arăta construcţia - VIDEO

Bloc de locuinţe de 6 milioane de euro în centrul Bucureştiului. Cum va arăta construcţia

Vernescu Residence va cuprinde 36 de apartamente şi este dezvoltat prin firma Metropolitan Developments, deţinută de acţionari ai grupului Euromall şi dedicată proiectelor rezidenţiale de lux. Proiectul, cu o suprafaţă construită de 6.000 metri pătraţi, este în fază avansată de construcţie, finalizarea acestuia fiind prevăzută pentru primăvara anului viitor, potrivit dezvoltatorilor.

Clădirea, situată pe strada Sfinţii Voievozi, are cinci etaje şi cuprinde apartamente de 1, 2, 3 şi 4 camere. Suprafeţele locuinţelor au între 62 metri pătraţi construiţi pentru un studio şi ajung la 207 metri pătraţi pentru patru camere, iar preţurile pornesc de la peste 100.000 de euro pentru o garsonieră şi ajung la circa 500.000 de euro pentru un apartament cu patru camere.

"Există cerere mare pentru astfel de proiecte şi credem că vom vinde foarte repede toate apartamentele din proiect. Investim banii proprii, aşa că nu avem niciun fel de presiune în a vinde. Avem mai multe terenuri în Bucureşti pentru acest tip de proiect şi sperăm ca la anul să începem construcţia la o altă investiţie", a declarat pentru MEDIAFAX Tomer Barhom, unul dintre investitori.

Vânzarea apartamentelor va începe după lansarea oficială a proiectului, intenţia dezvoltatorilor fiind să prezinte cumpărătorilor imobilul finalizat.

Metropolitan Developments este controlată de mai mulţi investitori, printre care Tomer Barhom şi Moshe Turgeman, acţionari ai Euromall.

Euromall, dezvoltator activ mai ales înainte de criză, a dezvoltat centrul comercial Euromall din Piteşti, pe care l-a vândut companiei austriece Immofinanz. Euromall anunţa în 2007 planuri de investiţii de sute de milioane de euro pe terenurile pe care le deţine în România, dar odată cu venirea crizei proiectele au fost îngheţate.

Compania intenţiona să dezvolte în parteneriat cu Immofinanz un proiect rezidenţial de mari dimensiuni în Băneasa, cu 1.000 de locuinţe, investiţie de 150 milioane de euro. Proiectul este încă incert existând diverse litigii între Euromall şi Immofinanz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici