BMW Group lansează în România noul model Seria 7

BMW Group România, reprezentanţa locală a constructorului auto german, lansează, miercuri, 19 noiembrie, noua generaţie a limuzinei Seria 7, disponibilă în două versiuni de caroserie, standard şi alungită, la preţuri, cu TVA, cuprinse între 74.000 de euro şi 93.800 de euro.

48 afișări
Imaginea articolului BMW Group lansează în România noul model Seria 7

BMW Group lansează în România noul model Seria 7 (Imagine: www.bmw.ro)

Noua Seria 7, prezentată pentru prima dată la salonul auto de la Paris, de la începutul lunii octombrie, va fi disponibilă în România cu o motorizare diesel şi cu două pe benzină, potrivit informaţiilor furnizate, joi, agenţiei MEDIAFAX, de către BMW Group România.

Propulsorul de bază, cel diesel, are o capacitate cilindrică de 3 litri şi dezvoltă 245 de Cai Putere (CP) şi este disponibil doar pe varianta de caroserie standard.

Motoarele pe benzină, disponibile atât pentru caroseria standard, cât şi pentru cea alungită, au o capacitate cilindrică de 3 litri, respectiv de 4,4 litri. Primul propulsor dezvoltă 326 CP, iar cel de-al doilea 407 CP.

Vânzările de maşini BMW în România au crescut cu 21% după primele nouă luni de la 1.573 unităţi în perioada ianuarie-septembrie a anului trecut, la 1.903 în aceeaşi perioadă din acest an.

BMW Group a preluat activitatea de import a automobilelor BMW pe piaţa românească în luna iulie a anului trecut de la Automobile Bavaria, care a rămas principalul dealer al mărcilor BMW şi Mini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici