BMW Seria 5 GT şi BMW X1, disponibile în România - GALERIE FOTO

Cele mai noi modele BMW, Seria 5 GT şi X1, vor fi disponibile în showroom-urile din România începând cu 24 octombrie, la preţuri de bază de 55.930 euro, inclusiv TVA, respectiv de 30.940 euro, inclusiv TVA, a anunţat, marţi, BMW Group România.

1157 afișări
Imaginea articolului BMW Seria 5 GT şi BMW X1, disponibile în România - GALERIE FOTO

BMW X1

GALERIE FOTO

Interior BMW Seria 5 GT

BMW Seria 5 GT este un automobil cu o caroserie de tip "shooting brake", o combinaţie între un automobil hatchback şi un crossover, şi va fi disponibil cu două motorizări pe benzină şi cu una diesel, toate cuplabile la un sistem de tracţiune pe roţile din spate.

Preţul de bază este valabil pentru modelul Seria 5 GT echipat cu propulsorul diesel, care are o capacitate cilindrică de 3 litri şi dezvoltă 245 Cai Putere (CP).

Propulsoarele pe benzină sunt de 3 litri (535i GT), respectiv 4,4 litri (550i GT) şi dezvoltă 306 CP, respectiv 407 CP.

Modelul Seria 5 GT echipat cu cel mai puternic motor are un preţ de 74.970 euro, inclusiv TVA.

BMW Seria 5 GT

BMW X1, cel mai mic model din gama de Sports Activity Vehicle (SAV) a BMW, va putea fi comandat cu o motorizare pe benzină şi două diesel.

Preţul de bază de 30.940 euro inclusiv TVA este valabil pentru modelul BMW X1 cu motor diesel de 2 litri, care dezvoltă 177 CP şi care are tracţiune doar pe roţile din spate (sDrive20d). Acest propulsor este disponibil şi pentru varianta X1 cu tracţiune integrală (xDrive20d).

Cel mai puternic motor diesel dezvoltă 204 CP, tot dintr-un propulsor de 2 litri.

BMW X1

Modelul BMW X1 echipat cu motorul pe benzină, care dezvoltă 258 CP dintr-un propulsor de 3 litri, are cel mai ridicat preţ, respectiv de 41.888 euro inclusiv TVA.

Celelalte modele din gama de SAV-uri a BMW sunt X3, X5 şi X6.

Pe lângă aceste două modele, BMW Group România va comercializa din toamnă BMW Seria 7 cu tracţiune integrală, xDrive. Acest sistem de tracţiune este montat pe Seria 7 pentru prima dată în instoria modelului.

De asemenea, pentru BMW Seria 7 vor fi disponibile o nouă motorizare diesel (740d) şi una pe benzină (760i). Prima versiune va avea un preţ de 81.991 euro inclusiv TVA, iar cea de-a doua va costa 130.305 euro inclusiv TVA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici