Boc: Pasajul Băneasa şi 42 de km. ai Autostrăzii Transilvania, inaugurate la 1 decembrie

Premierul Emil Boc a declarat, vineri, în timpul unei vizite pe şantierul Autostrăzii Transilvania din judeţul Cluj, că la 1 decembrie vor fi inaugurate două obiective de investiţii: Pasajul Băneasa şi un tronson de 42 de kilometri din Autostrada Transilvania.

73 afișări
Imaginea articolului Boc: Pasajul Băneasa şi 42 de km. ai Autostrăzii Transilvania, inaugurate la 1 decembrie

Premierul Emil Boc (Imagine: Mediafax Foto)

Premierul Emil Boc vizitează, vineri, împreună cu ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, şantierul Autostrăzii Transilvania din judeţul Cluj.

"De 1 decembrie, după ce vom celebra Ziua Naţională, vom deschide şi circula prin Pasajul Băneasa", a spus Boc.

El a continuat afirmând că apoi va lua elicopterul pentru a ajunge în Cluj, unde se vor inaugura primii 42 de kilometri ai Autostrăzii Transilvania, pe tronsonul Gilău-Câmpia Turzii.

Premierul a anunţat că va propune autorităţilor locale să organizeze un maraton simbolic pe traseul celor 42 de kilometri care vor fi inauguraţi, ocazie cu care şi el va alerga câţiva kilometri.

"Stadiul celor 42 de kilometri de autostradă este de 80 la sută, iar până la 1 decembrie, toţi cei 42 de kilometri vor fi finalizaţi şi în invit pe cei de la nivel local şi judeţean să pregătească un maraton pentru că tronsonul va fi dat în funcţiune. La maraton vor putea participa sportivi sau clujeni simpli. Şi eu voi participa, la câţiva kilometri din cei 42", a spus Boc.

La rândul său, Radu Berceanu a spus că atunci când se ocupă autorităţile şi constructorii să rezolve "enorm de multele probleme care apar la o lucrare", rezultatele se văd.

Berceanu a menţionat că plăţile către constructorul Autostrăzii Transilvania "sunt la zi".

Boc şi Berceanu au survolat din elicopter traseul în judeţul Cluj al Autostrăzii Transilvania, premierul declarând că este mulţumit de stadiul lucrărilor.

Ei au fost însoţiţi de primarul din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, parlamentari PDL şi de directorul Bechtel, Michael Mix.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici