Bogdan Drăgoi, la sediul USL, pentru întâlnirea lui Ponta cu delegaţia FMI, BM şi CE

Ministrul Finanţelor, Bogdan Drăgoi, a sosit luni la sediul USL pentru a participa la întâlnirea premierului desemnat Victor Ponta cu delegaţia FMI, BM şi CE.

680 afișări
Imaginea articolului Bogdan Drăgoi, la sediul USL, pentru întâlnirea lui Ponta cu delegaţia FMI, BM şi CE

Bogdan Drăgoi (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Bogdan Drăgoi a precizat că a venit la invitaţia premierului desemnat Victor Ponta.

Drăgoi a mai spus că la întâlnirea cu delegaţia FMI, BM şi CE va prezenta situaţia la zi a economiei româneşti.

Premierul desemnat Victor Ponta are programată, luni, la ora 16.00, la sediul USL, o întâlnire cu delegaţia Fondului Monetar Internaţional, a Băncii Mondiale şi a Comisiei Europene.

Duminică, Victor Ponta a declarat că intenţia sa este ca delegaţia FMI, BM şi CE, care se află în aceste zile la Bucureşti, să plece din România cu o nouă scrisoare de intenţie semnată de un guvern care are asemenea puteri, arătând că îşi doreşte ca Guvernul să obţină votul în Parlament.

  • Ponta: Drăgoi mi-a făcut o favoare personală că mi s-a alăturat la întrevederea cu delegaţia FMI

Ponta i-a mulţumit lui Drăgoi, precizând că acesta i-a făcut o favoare personală de a i se alătura în această discuţie, el arătând, în acest context, că crede în continuitate şi în a lua bunele părţi de la o guvernare la alta.

"Nu este o situaţie foarte familiară, sunt foarte recunoscător domnului Drăgoi, cred că este un exemplu bun de lucru împreună pentru binele ţării", a spus Ponta.

El le-a mulţumit membrilor delegaţiei FMI, BM şi CE pentru că au acceptat această întâlnire informală, având în vedere că are doar funcţia de premier desemnat, respectiv de persoană care trebuie să construiască noul Cabinet.

"Intenţia noastră politică este de a face cât de mult putem pentru a păstra stabilitatea, predictibilitatea României şi de a avea cât de curând posibil luni, cred, un nou Guvern care va respecta responsabilităţile cu partenerii internaţionali. Este o decizie politică, sper ca împreună cu dumneavostră vom putea să îndeplinim acestea cât de curând", a spus Ponta.

La întrevederea cu delegaţia FMI, BM şi CE participă, alături de Victor Ponta, Liviu Voinea, Daniel Dăianu, Daniel Constantin şi Bogdan Drăgoi.

Ministrul Finanţelor, Bogdan Drăgoi, a sosit, luni, la sediul USL, pentru a participa la întâlnirea premierului desemnat Victor Ponta cu delegaţia FMI, BM şi CE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici