Bogdan Găurean (PNL), numit secretar de stat la Transporturi la propunerea fostului ministru Fenechiu

Liberalul Călin-Bogdan Găurean a fost numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor, prin decizie a premierului Victor Ponta, după ce propunerea a fost înaintată în acest sens în luna iulie de fostul ministru Relu Fenechiu.

864 afișări
Imaginea articolului Bogdan Găurean (PNL), numit secretar de stat la Transporturi la propunerea fostului ministru Fenechiu

Bogdan Găurean (Imagine: Cristina Nichitus/ Arhiva Mediafax Foto)

Decizia a fost semnată miercuri de şeful Guvernului.

Tot miercuri, premierul Ponta a predat Ramonei Mănescu portofoliul Transporturilor.

Găurean a fost director general adjunct la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului şi a fost propus la Ministerul Transporturilor de către fostul ministru Relu Fenechiu, în locul lui Septimiu Buzaşu, eliberat din funcţie în luna iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici