Bonusuri la carduri: reduceri la cumpărături şi rate fără dobândă

Ca să îşi fidelizeze şi să îşi extindă clientela, băncile oferă tot felul de bonusuri şi recompense utilizatorilor de carduri. Posesorii de carduri pot să primească puncte de loialitate care valorează bani - cel mai frecvent mod de a recompensa utilizatorul instrumentului de plată.

109 afișări
Imaginea articolului Bonusuri la carduri: reduceri la cumpărături şi rate fără dobândă

Bonusuri la carduri: reduceri la cumpărături şi rate fără dobândă (Imagine: Radu Iordache/Mediafax Foto)

Punctele pot fi folosite ulterior pentru reduceri la diferite magazine partenere sau valorificate sub formă de cumpărături gratuite la acelaşi comerciant.

Totodată, folosirea cardului aduce şi reduceri de până la 20-30% la comercianţii parteneri. Alt beneficiu constă în rambursarea de către bancă a unui procentaj din banii cheltuiţi.

Pe lista avantajelor mai figurează şi plata în rate fără dobândă, precum şi o perioadă de graţie extinsă până la 60 de zile, în cazul cardurilor de credit.

Acestea sunt beneficiile pe care băncile le ataşează cardurilor standard, de debit sau de credit, care sunt şi mai mari în cazul instrumentelor premium, concepute special pentru clienţii cu venituri mari.

Citeşte mai multe despre bonusurile la carduri pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici