Broşuri de promovare turistică a României, în valoare de peste un milion de euro

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) a anunţat luni că va achiziţiona servicii de realizare a două loturi de broşuri de promovare turistică a României, în valoare de 900.000 de euro, respectiv 120.000 de euro, fără TVA.

271 afișări
Imaginea articolului Broşuri de promovare turistică a României, în valoare de peste un milion de euro

Broşuri de promovare turistică a României, în valoare de peste un milion de euro (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Broşurile vor susţine implementarea strategiei de brand "România-exploraţi grădina Carpaţilor".

Primul lot cuprinde un tiraj total de 300.000 exemplare cu 48 de pagini, în limbile română, engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, poloneză şi rusă, care vor prezenta cele mai competitive şase produse turistice ale României: circuite culturale, natura neatinsă, turism rural, turism activ şi de aventură, turism balnear şi de întreţinere şi city breaks, potrivit unui comunicat al instituţiei.

Alături de acestea va fi prezentat şi produsul turistic "litoral".

Valoarea estimată a contractului este de 3,87 milioane de lei fără TVA (echivalent a 900.000 de euro fără TVA).

Al doilea lot reprezintă broşuri referitoare la turismul în natură, city breaks şi circuite culturale în limbile engleză, franceză şi germană într-un tiraj de 150.000 de exemplare.

Valoarea estimată a contractului este de 516.000 lei fără TVA (echivalentul a 120.000 de euro, fără TVA).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici